Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Inchiriere spatiu industrial, Cisnadie, Cisnadie

Cisnadie, Cisnadie

€620/luna

Suprafata: 300 m2
Nr camere: 3
An constructie: 1960
Data publicare: 31-01-2024

Detalii despre proprietate

ATUM Imobiliare va ofera spre inchiriere un spatiu industrial in suprafata de 300 mp utili, cu acces la curte si locuri de parcare proprii, situat intr-o zona centrala din orasul Cisnadie.

Spatiul este format din 2 hale cu inaltime de 5 metri, acestea comunica intre ele si insumeaza 160 mp utili, un garaj alaturat de 40 mp si o copertina metalica exterioara si acoperita de 100 mp.

Halele fac parte dintr-o curte comuna cu inca un proprietar si beneficiaza de acces in curtea libera de 1550 mp unde se pot parca fara probleme in jur de 10/15 autoturisme.

Proprietatea beneficiaza de toate dotarile necesare desfasurarii activitatilor cu scop industrial, productie, depozit, service auto, spalatorie, logistica, transport etc, printre acestea enumeram: curent trifazic, supraveghere video, inaltime generoasa de 5 metri, centrala termica Joannes cu calorifere si instalatie din cupru, terasament, iluminatoare si hidroizolatie refacute.

Accesul la locatie este foarte facil, pe strazi asfaltate si iluminate public, zona centrala, foarte aproape de centrul orasului si viitorul mall al orasului Cisnadie, Zacaria Retail Park.

Pretul de inchiriere este de 620 euro/ luna negociabil + garantie. ID intern: 2092.

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usa intrare: Metal
Pereti: Var, Vopsea Lavabila

Dotari

Alte spatii: Spatiu Birouri
Contorizare: Gaze, Caldura, Apa

Vecinatati

Vecinatati: Transport public, Scoala Generala, Mall, Hypermarket

Servicii

Servicii Imobil: Paza

Localizare